måndag, november 13, 2006

Oh! Custer

Även om utropstecken i bandnamn börjar bli lite väl uttjatat så bör detta band inte ratas för det. I början av april i år släpptes den lilla cd-r ep'n "Leaves" med en drös shoegazedoftande popmelodier. Men skam om man nöjer sig med det, nu är det nämligen snart dags igen då en ny ep väntas i december. Tills dess rekomenderar jag att försöka få tag på "Leaves" (som dock verkar vara slutsåld, improvisera!) och hoppas på att fortsättningen låter lika underbart som smakproven på myspace antyder.

Två spår från förra ep'n kan laddas hem här (spara som):

Keep it coming
Spoiler

5 Comments:

Blogger niklas said...

Det här lät ju inte alls dumt! Skall se om det går att få tag i fler låtar! Ett utkast av nya Bloc Party-skivan finns för övrigt tillgänglig och det låter stundtals väldigt väldigt fint. Kreuzberg!

14 november 2006 09:34  
Blogger Tatti said...

Det här var inte dumt alls.

Trevlig sida by the way.

14 november 2006 18:20  
Anonymous Anonym said...

Hur gör man om man vill lägga upp låtar på ett enkelt sätt? Jag är helt kass på sånt där, kör med You Tube av ren lathet.

15 november 2006 19:13  
Blogger niklas said...

Tja! du kan antingen länka dem direkt från artisternas hemsidor, om de lagt ut några låtar. Markera texten i ditt inlägg som du vill ska bli nedladdningslänk (symbolen med en kedja) och kopiera in länkadressen. Du kan också själv lägga upp låtar på olika servrar, ex yousendit.com , zshare och rapidshare!

15 november 2006 20:14  
Anonymous Anonym said...

I see, tack.

15 november 2006 20:54  

Skicka en kommentar

<< Home