söndag, december 24, 2006

Jul, jul.

Så var det åter dags för jul och med den följer oundvikligen dålig musik. Carola, Christer Sjögren och jobbiga barnkörer prövar tålamodet vart man än beger sig. Under sådana omständigheter är det lätt att ge upp hoppet och glömma bort att det faktiskt finns låtar som behandlar detta tema utan att gå en på nerverna. Casiotone for the Painfully Alones "Cold white christmas" är en väldigt bra låt i sammanhanget. Vi bjuder på en länk och hoppas att det kan bidra till en något mer smärtfri jul på sina håll.

Casiotone for the Painfully Alone - Cold white christmas (yousendit)

4 Comments:

Blogger niklas said...

Ja, herre Gud. För att inte tala om de sk "alternativa julskivor" som någon alltid har med sig för att förgylla julefriden (med obligatoriska pogues, springsteen och om man har otur också: justD)! Gud, var barmhärtig! Låt denna dag se sitt slut! Omgående!

24 december 2006 12:59  
Blogger Johan said...

Sant...alternativa julskivor är nästan lika jävliga. Och jag noterar att du har fått bort reklambannern längst upp. Fan, vad bra du är! Det här går från klarhet till klarhet.

24 december 2006 13:52  
Blogger niklas said...

Jag vet. Jag överväger nu att börja designa hemsidor åt respektabla svenska celebriteter, såsom Kronér, Fröhler eller varför inte Janne Malmsjös? Har en ny logga också, som är lite smäckrare. Du får i uppdrag att tanka upp den i dagarna!

24 december 2006 18:12  
Blogger Fredrik said...

Jag har mest fått lystra till Jussi Björlings högstämda pipa och lite Bosse Larsson blev det också som vanligt. Men nu när julgröten snart ätits och alla traditioner plikttroget upprätthållts in i minsta detalj (ja, vi såg till och med på kalle anka) så får det verkligen vara slut snart!
Passar också på att ösa lite beröm över designen, riktigt fint är det! Ses nästa år nästan.

24 december 2006 19:03  

Skicka en kommentar

<< Home