tisdag, januari 02, 2007

Putte Varg är tillbaka! Hallelujah!
En av mina förebilder/mentorer/idoler/drömmar/stjärnor/gudar/övermänniskor släpper till våren sitt tredje, och mycket efterlängtade, album "The Magic Position". Här är en heeelt fantastisk låt från skivan som heter "The Stars". Lyssna. Njut.
(Och nej, det är inte samma radiorip som cirkulerade under hösten - det är studioversionen, direkt från skivan!)

Varsågoda.
Patrick Wolf - The Stars

5 Comments:

Anonymous Viktor said...

Faktiskt den första riktigt bra låten jag hört med Patrick Wolf, inte varit så förtjust i hans tidigare material. (döda mig inte :])

2 januari 2007 22:48  
Blogger niklas said...

Den här är fantastiskt bra, och skivan låter ganska bra i sin helhet! Men jag hört ganska många riktigt bra Wolflåtar tidigare, Viktor! :P Men jag instämmer, det här kan vara ett av de absolut starkaste enskilda spåren!

2 januari 2007 23:17  
Blogger Johan said...

Det låter bra om skivan. Det nya materialet tilltalar mig mycket mer än det jag hört tidigare.

3 januari 2007 12:34  
Blogger Fredrik said...

Efter flera försök höll internet här hemma tillräckligt länge för att hela låten kunde streamas felfritt. Fattar inte varför föräldrar ska vara så antisladd-fixerade att de måste ha trådlöst internet. Men det var iaf värt mödan, en riktigt fin låt! Men ni får hålla hästarna lite nu så jag inte kommer alltför mycket på efterkälken =)

3 januari 2007 15:48  
Anonymous Nicklas said...

Äntligen! Jag var nära på att skriva av den som en skiva som aldrig skulle ges ut. Okej, jag ljuger lite, men jag blev orolig ett tag där.

4 januari 2007 21:26  

Skicka en kommentar

<< Home