torsdag, mars 08, 2007

Barbarossa

Fence records känner ni mycket väl till. Ni gillar Fence, det vet ni väl? Om ni glömt att ni gillar Fence är det tur att någon påminner er och om ni av någon anledning inte börjat gilla Fence så är det dags nu. Min senaste upptäckt från dessa skotska herrar är Barbarossa som med debuten "Chemical campfires" introducerade sig för några veckor sedan. Som vanligt handlar det om hemtrevlig "d.i.y-folk" i sann Fencetradition, dock behöver inte monark Creosote känna sig hotad av detta rödskägg då albumet emellanåt kanske blir lite väl släpigt och tjatigt. Stundtals blixtrar det dock till och en handfull låtar lyckas efter några genomlyssningar krypa in under huden, som finfina "Aeroplanes" där vi återfinner luftiga harmonier á la Sade.

Barbarossa - Aeroplanes (zShare)
Mer finns självklart på myspace.

4 Comments:

Blogger Tatti said...

Ja den är helt ok, blev lite besviken. producerad av Simon Lord från Simian, som även släppt en bra skiva under namnet Garden

8 mars 2007 16:33  
Blogger oskar. said...

Den är lite av ett varannan gång fenomen, varannan gång gillar jag det och varannan gång tycker jag det är tråkigt. Men som sagt, några trevliga spår.

8 mars 2007 16:41  
Blogger Johan said...

Det blev en omvänd uppsatseffekt, märker jag...(smiley)

8 mars 2007 20:55  
Blogger oskar. said...

ja, tyvärr... det kommer antagligen komma mer. innan tisdag kan ni förvänta er ca 50 nya inlägg...

8 mars 2007 23:54  

Skicka en kommentar

<< Home