onsdag, mars 14, 2007

I was a Cub Scout

I was a Cub Scout består av två brittiska teens som hasplar ur sig någon slags discopop med elektroniska inslag. De har ännu inte släppt något album, utan tills vidare får man nöja sig med fyra låtar fördelade på två singelsläpp. I detta nya påfund som kallas informationssamhälle kan det räcka med att ligga rätt i tiden med sin MySpace-singel för att förvandlas till rockstar över en natt. Det är ju visserligen fint, men jag ställer mig lätt skeptisk till dessa slynglars förmåga att leverera. Bifogade "Part II" är visserligen en fantastisk låt, men i övrigt är det inte så att man går bananas direkt.

Lite överraskande kommer de till idylliska Huskvarna (H:et i HV71) i maj för att spela på den småtrevliga festivalen Popadelica. Om man har vägarna förbi är det helt klart värt ett besök, särskilt med tanke på att det inte lär hända något roligare i Huskvarna under resten av året. Jag laddar även upp bandets hitsingel så att man själv kan avgöra ifall det är så snuskigt bra som vissa vill göra gällande, eller om mitt gnäll är befogat.

I was a Cub Scout - Part II (Zshare)
I was a Cub Scout - Pink squares (Zshare)

1 Comments:

Blogger niklas said...

Ja, "Part II" är en riktig liten rökare. Hemskt trevlig! Den ensam kan nog få Huskvarna att glimra för första gången på länge i Maj.

19 mars 2007 07:04  

Skicka en kommentar

<< Home