torsdag, maj 08, 2008

Ny singel från Noah & The Whale

I indievärlden har man pratat om brittiska folkpopparna Noah & The Whale som nästa stora grej under en ganska lång tid nu och i slutet av juni är det äntligen dags för bandet att bekänna färg då deras debutalbum släpps. I dagarna kom singeln Shape of my heart på bolaget Young and Lost Club och det lovar verkligen gott inför debutskivan. Singeln är nämligen, liksom allt annat bandet släppt ifrån sig, briljant. A-sidan är otroligt medryckande och det stökiga soundet med akustiska gitarrer, fioler och trumpeter i en salig röra påminner mig en aning om Neutral Milk Hotel.

Imorgon spelar de på Debaser i Stockholm. Det kan nog bli väldigt bra.

Noah & The Whale - Shape of my heart

3 Comments:

Anonymous Elina said...

bortsett från att publiken var den värsta någonsin och noah and the whale gick av scenen efter sjukt få låtar för att dom var så generade så var det en väldigt bra spelning! (sverige är ett otacksamt land)

10 maj 2008 01:37  
Blogger Johan said...

elina: trist att höra att publiken inte verkade uppskatta det...hoppas att de bokas till accelerator eller liknande så att man får chansen att se dem igen när de släppt debutskivan och kanske blivit ännu lite mer omtalade.

11 maj 2008 14:37  
Anonymous Anonym said...

Jag har träffat dem två gånger, dels innan den där spelningen och så var jag med dem på skivsläppet i London, de har sagt att de ska försöka komma till Sverige innan slutet på 2008

9 september 2008 07:36  

Skicka en kommentar

<< Home