måndag, oktober 13, 2008

Hammarin & Robin - Lingering Regrets/Hell Knows I'm in Love

Svenska bolaget Mad for it har under den senaste tiden mer och mer börjat framstå som ett uppdukat smörgåsbord. Inte nog med att Parker Lewis charmiga popsmekningar dykt upp både en och två gånger de senaste veckorna, två nya artister har även presenterats i bolagets växande katalog. Det senaste tillkottet stavas Hammarin & Robin. En duo som med sin uppstudsiga pop får betraktas lite som höstens svenska överraskning.

Tvåspårs-ep:n Lingering Regrets/Hell Knows I'm in Love sitter där den ska även fast jag till en början är lite skeptisk till Hammarins Roy Orbison-stämma. Efter några varv sjunger jag dock med i Lingering Regrets från början till slut och det säregna samspelet mellan den djupa skönsångsrösten och den poppiga bakgrunden känns av lite diffusa anledningar väldigt lockande.

Är ni nyfikna på hur det skulle låta om Sincerely Yours skulle signa Brolle jr? Svaret finns runt hörnet. Bara att tacka och bocka.

Ladda hem ep:n gratis här.

4 Comments:

Blogger Zebastian said...

Bara att instämma. Det tar några lyssningar sen sitter det. Intressant och träffande jämförelse det där med Brolle Jr och Sincerely yours.

14 oktober 2008 08:26  
Blogger Röda Korsets Ungdomsförbund said...

hammarin och robin spelar på live aids day i stockholm imorgon, se www.liveaidsday.se och maila simon.brouwers@redcross.se för gästlista. öl hela kvällen för 35 kr, mellan 20-02!

28 november 2008 10:12  
Blogger Gabriel said...

Ta en titt på videon:
http://www.vimeo.com/2572290

12 januari 2009 20:45  
Anonymous The Lemur said...

Jag genomförde en genomförlig intervju med Hammarin & Robin för min Engelskspråkiga blogg. Spana in!

http://thelemurblog.com/2009/03/22/interview-with-hammarin-robin/

22 mars 2009 12:46  

Skicka en kommentar

<< Home