fredag, oktober 10, 2008

Panda Bear mixar The Notwist

The Notwist dök lite oväntat upp med sin The Devil, You + Me tidigare i år, vilken nog ändå får betraktas som en ganska vettig skiva. Ett av de starkare spåren hette Boneless och nu släpps den följdaktligen också som singel. Som ni säkert förstår är det inte detta singelsläpp i sig som gör mig sprallig utan den remix av Panda Bear som medföljer. Boneless är snudd på oigenkänningsbar efter Lennox's bearbetning där hans egna vokaler, tropical-gitarrer och en svängig basgång dominerar ljudbilden. Boneless i pandabjörnens regi känns faktiskt nästan så fantastiskt bra som en helt ny Panda Bear-låt och påminner oss än en gång om varför vi älskade den där skivan med alla bubbelbadande djur och barn på så mycket under förra året.

The Notwist - Boneless (Panda Bear remix)

6 Comments:

Blogger Tatti said...

Mycket trevligt.

10 oktober 2008 14:04  
Blogger shifts said...

Tackar. Hajpen har gått het nu i en vecka runt om på nätet, men har inte orkat gaffla upp kosingen för sjutummaren. Så tack för tjuvlyssningen!

10 oktober 2008 15:02  
Blogger oskar. said...

Ja när Pandabjörnen gör sig påmind är det många som tycker att livet är särdeles skoj. Jag tillhör dem. Nytt djurkollektivalbum i januari också. Saker och ting börjar arta sig.

10 oktober 2008 15:28  
Blogger niklas said...

Nya saker från Ac-gänget har helt klart en förmåga att få livet att se lite ljusare ut!

10 oktober 2008 18:07  
Blogger Tatti said...

Undrar vad som hände med boxen de skulle släppa?

10 oktober 2008 19:45  
Blogger niklas said...

Det undrar jag också, den skulle väl dyka upp i år någon gång enligt vad jag förstått.

12 oktober 2008 07:01  

Skicka en kommentar

<< Home